Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja duzina treba da ostane u gredi kada se izvuče da se nebi drmala,jel ima nekih klizaca ili se samo gura ta kutija direkt u gredu?Kutija je, 80 x 80 debelozidna.
Što duže to bolje, kod mene ostaje oko 70-80cm. I kod mene je cev 80x80x5mm ali su još po ćoškovima zavarene šipke mislim 12mm da ide kao u te zube na gredi. Da ne bih mogao da uvrće cev u gredi, pošto je dosta bilo lufta ako se dobro sećam.Koja duzina treba da ostane u gredi kada se izvuče da se nebi drmala,jel ima nekih klizaca ili se samo gura ta kutija direkt u gredu?
Tako je i kod mene nekako, znam da sam uzeo 3m cevi i imao za obe strane, a ja nisam vario sipke madaŠto duže to bolje, kod mene ostaje oko 70-80cm. I kod mene je cev 80x80x5mm ali su još po ćoškovima zavarene šipke mislim 12mm da ide kao u te zube na gredi. Da ne bih mogao da uvrće cev u gredi, pošto je dosta bilo lufta ako se dobro sećam.
Pogasi prvo baterije i onda pali jednu po jednu pa vidi gde zapinje?Sta bi moglo da bude uzrok na olt 6redi da zapinje tocak kad se vrti?I da li je u redu da pogon ide preko jednog tocka .Ma kupio sijacicu i sad probao kad ono zapinje kad se okrece tocak normalno turbina radi tj.nisam na prazno okretao tocak.