CetojevicM
Član
Kotrlja se sjeme, zemlja sporo zasipa sjeme iza raonika
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uspori .Zašto sijačica ne može držati zadani razmak u redu ? Podešeno na 19, a negdje 22-24, negdje 15...
Da bi stvar bila još gora, išao sam sporije nego što ću ići u sjetvi, ovo sam radio probu sijačiceUspori .
Ma i kod nas potop.Slika od pre par danaBlago tebi kod nas palo preko 25 litara.
Gde si je probao,? Na betonu, na zemlji ili u zemlji?Da bi stvar bila još gora, išao sam sporije nego što ću ići u sjetvi, ovo sam radio probu sijačice
Nikad nisam vidio sijačicu da drži razmak, rastojanje je kod svake u rasponu od 10-30cm, tako da ne moraš brinuti.
Вероватно је грешка у писању.Nikad nisam vidio sijačicu da drži razmak, rastojanje je kod svake u rasponu od 10-30cm, tako da ne moraš brinuti.
Pisao sam već kako sam lani kupio novu Turkinju diskosnu (moja prva sijačica u životu i prva s kojom sam ikad radio) i bio nezadovoljan rasporedom zrna kod nje jer sam stalno slušao druge koji su tvrdili kako baš samo njihova sijačica štanca zrna s preciznošću od milimetra.Kod svake od 10 do 30 cm???
Dodji kod mene da vidiš ako nigde nisi video.