Pneumatske sejalice za kukuruz

Druskane jel znas sta je paralelogram
Pitam, iz razloga što nisam video ovaj sistem od majevice u radu pa da razjasnim kako radi.
Balans sistem je isto, samo sa dodatkom oprugom, na koju se podešava reakcija kopiranja.
Kod klasične diskosne sejalice sa visokim setvenim aparatom, na prednje se podešava dubina, a zadnji kopiraju teren i služe za nagrtanje zemlje i pravljenje kupice. Sto mi nekako najbolje rešenje. Prvo sam i mislio da ovako funkcioniše kod maje, ali kad je nikola rekao isto što i balans, reko **greška ga sad...

Jako sam zadovoljan sa sejalicom,videćemo kako će nići kukuruzi i soja.A i dobra je kombinacija sa ovim Maseyem.
59d0a55a4cc2c33d19ce61be7e1904e1.jpg
cf4fc7d2b85116ecf851fd4377a043c6.jpg

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Pozdrav, ima li neko tablicu za imt sejalicu ploce od 22 rupe?

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Nema ga, dezintegrisao se a nikako da uzmem neki lelektronski jer originalni ne bih da montiram.Merili smo onim digitalnim meračem i obrtaji su između 1500 i 1600 o/min.što je sasvim dovoljno.Turbina je od 12-redne sejalice i seme drži na leru pa može i na manjem gasu da se vozi bez problema.

I meni se čini da bih teško izdržao ceo dan sejati sedeći pravo,nekako sam navikao da se naslonim na levi ili desni blatobran u kabini IMT 539,tu se imam utisak odmorim.Pravo sedim jedino kada idem sa prvim prohodom do međe.

Tako sam se ja naslonio bio na krilo i zadremao ko covek

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Једна од пре неки дан маркири проширени једноставно спас жао ми што то нисам раније урадио.Плоче 27*5 су се одлично показале у Кукурузу...
Kолега јесу ти нагазни точкови дошли тако са сејалицом? Имају ли неке предности у односу на оне класичне загртаче

Zašto sijačica ne može držati zadani razmak u redu ? Podešeno na 19, a negdje 22-24, negdje 15...

Nazad
Vrh