Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sada sam prvi put sejao sa njom i kada izlazim iz njive na put ona i tu useje u tvrdo.Tako da po meni može to da seje po tragu bez problema.Da li može Maja sa diskovima da useje u trag od traktora koji je ostao od bacanja đubriva( trag od 558), rađeno je po suvom. Razmišljam da smanjimo jedan prohod, svakog dana kiša odosmo u maj.
Ja bih to na licinom mestu, u njivi.Kazite mi,za odredjivanje duzine markera kod sejalice,jel uzimate unutrasne dimenzije izmedju prednjih toxkova,sredinu tockova ili spoljne mere i gde gazite trag markera tada,pozdrav
Kako planiras da vozis, najlakse je sredina tocka ako su tockovi 6.00-7.5.Kazite mi,za odredjivanje duzine markera kod sejalice,jel uzimate unutrasne dimenzije izmedju prednjih toxkova,sredinu tockova ili spoljne mere i gde gazite trag markera tada,pozdrav
Колико се сећам код вас у селу је била нека нова сејалица што је сејала 20+ км/х, али да се баш и није прославила када је кукуруз никао било је подоста разочараних њеном сетвом.Ili kupi modernu sejacicu pa mozes piciti i 20 km/h a ako ne onda bolje ici malo sporije da posle ne kukas da nije bacalo seme kako treba
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
U uputstvu za rukovanje za IMT pneumatsku kod mene postoji tablica za 18, 24 i 72 rupe. Ako ti nesto znaci mogu ti to slikati pa da radis proracun za 22 rupe. Ja od sledece godine planiram da predjem na 27 rupa mada i sa ovih "default-nih" 18 kako sad radim ide to 2. brzohodnom sa IMT 558 jako fino kad je lepo spremljena njiva.Pozdrav, ima li neko tablicu za imt sejalicu ploce od 22 rupe?
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka