Pneumatske sejalice za kukuruz

nikola indjija Kad rasklopiš gredu kako ti stoje krajnje baterije ravno ili malo vise dole.Dobra stvar što se markiranti preklapaju na pola kod mene su fiksni pa kad podigneš sejalica baš su visoki.

Ova
2a3772e2272f96715d3580cdb3970c71.jpg
6211757a18e36cf3c9cca12bbdadff47.jpg

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
SVE CESTITKE NA PONOVI, gde je kupljenai koliko je evrica.

S obzirom da je nova 4 reda oko 5200e sa pdv meni to nekako deluje preskupo.Ali to je samo moje misljenje,ne mora biti tako.

Ako racunamo na cetvororednoj da svaka baterija kosta 1000e kompletna i nek je jos 1200e greda turbina itd. to je tih 5200

Razlika dve baterije , 2-3 cilindra i produzetak grede na preklop i koji metar creva.

Jel moguce da to kosta 7000e?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

4 reda je prošlost na žalost, dole po Srbiji što bih rekli premija.... 95% kupuje 6 ili više redi, pa zato mogu sa cenom kako hoće za te veće.

To je i pre par godina bilo u Majevici da su tri masine od 4 reda jeftinine nego 2 od 6 redova. Ljudi kupili 3 cetvoredne i napravili 2 sestoredne, ostala greda,turbina,menjac...sve samo baterije da se nakce.

Da sa tim.Odvrnes sve nemoras skroz.Onaj flah de su gornja dva srafa pomeris u stranu i mozes i klizece plocice da preokrenes.Samo ih okrenes kontra.Baterija mora biti podignuta skroz.Poturis neki panj ispod nagaznog tocka

Gde uzeti creva za Nodet-Olt ,fi 45,prošla trajala 3 sezone(n),originalna sigurno 30 godina(y),pitao ovde prošle godine ali ostao bez odgovora:)

Sta se gleda sve na tom Olt ili Nodet sijacicama kad kupujes?Mislim na sestorednu pneumatsku sijacicu sa raonim ulagacima?Gledao bih neku da kupim pa me zanima sta se sve gleda?

Nazad
Vrh