nikola indjija
Član
Gledam u oglasima neka firma iz Kule lije raonike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I mene to zanima.Maja sa hidraulicnom gredom.Sta se steluje sa onim srafovima mislim da je 13kljuc tamo ge se uvlaci greda?
Ja sam uzeo letos te iz Kule na oko isti kao i iz Majevice. Jos nisu probani a vrv i nece. To je livnica u Kuli, vlasnik livnice mi je rekao da su svi raonici za sejalice po vasarima njihov proizvod.Gledam u oglasima neka firma iz Kule lije raonike
Tek sad mi nista nije jasno
Moze li ovo kolega sta da pomogne.
Nema šanse. Za suncokret najbolje 2.5mm a za kukuruz 4.5 do 5.5 mm.Mislim da je neko pisao da se mogu koristiti iste ploce i za kukuruz i za suncokret...
Sta mislite o tome?
Jel to rupe trebaju biti 3,5mm?
Valjda ce neko da se javi da pomogneNije to za đubrivo. To je za doziranje mikrogranulisanih insekticida.
Ливница Микита из Куле ради раонике за сејачице ја сам узимао код њих за нодетку. После три године смо их наварили прво на оштрицу заварили жицу од сунце грабљи,а онда обрадилк и нанели тврди вар.Gledam u oglasima neka firma iz Kule lije raonike
Koje su to dve sejalice na slici?Ko je prolazu nek svrati na čast.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока