Pneumatske sejalice za kukuruz

I ja uglavnom 3 kruga (4 reda sejalica) oko cele njive pa posle od duze strane ili ako je svejedno onda "od atara prema selu" i nema greske.

Koja je to sa displejom?

Ja imam ovu. U padini je prave.
Meri i brzinu i povrsinu al meni najbitnije da pokazuje razmak izmedju semena tako da znaš koji red brlja.
Ako je razmak zadat na 18cm a jedan red uvek pokazuje 19-20 znaš da je manje semena proslo pa otvoriš malo skidač.

2640ccbf82b2f435f24a368877907944.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kolege jel nadjeno neko resenje za teleskopsku cev koja ide u gredu Maje ? I dalje sam u potrazi za resenjem, ali nesto nema, koliko sam merio unutrasnji promer grede je 96*98mm.

Posto je dimenzija grede na ravnom delu "visina" 96mm a sirina 98mm ovaj porfil po oznaci IPB-I sa oznakom 100 ima visinu 96mm koja odgovara visini, s tim sto je siri za 2mm sirina je 100mm ali to se da skinuti brusilicom.

To sto ona pokazuje odstupanje nije do skidaca vec nije dobra vrednost uneta od senzora tocka...

Sent from my iPhone using Tapatalk

To sto ona pokazuje odstupanje nije do skidaca vec nije dobra vrednost uneta od senzora tocka...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Druze na jednoj bateriji ne na svih 6.
Kad jedna odstupa onda prva opcija je skidač, provereno i već sledeći krug je bolji razmak.
I sigurno nikad usrao setvu nisam...

A to što neko veruje u to što je rukom okrenuo točak i misli da je sve ok je druga stvar

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh