Mixerov 577 ima spoljnu hidrauliku.Diskosna traži malo tvrđu pripremu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvo sklapanje imaju ,jesu vucene ?Eno stoje dve Rau dvanaestoredne sa diskom iz rada masine za 4000e komad.
Vucene suKakvo sklapanje imaju ,jesu vucene ?
Gledam na yt da diskosnu majevicu vuku sa 542/549, sto bi meni jako pasovalo e sad pitanje je koliko su kvalitetne i precizne. Samo da je precizna kao moja agria bio bi zadovoljanSa majevicinim diskovima mozes sumu da seces
Nisu bas precizne kao olt-agrija. Ali bolje poseje. Uverio se u obe stvari.Gledam na yt da diskosnu majevicu vuku sa 542/549, sto bi meni jako pasovalo e sad pitanje je koliko su kvalitetne i precizne. Samo da je precizna kao moja agria bio bi zadovoljan
Zasto mislis da bolje poseje?Nisu bas precizne kao olt-agrija. Ali bolje poseje. Uverio se u obe stvari.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
I to u ful opremi.Moze li imt 560 bez ojacane hidraulike raditi sa nekom turskom diskosnom sejalicom?
Napunis i djubriva i sve to podize 560?I to u ful opremi.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Nemoze seme da se zabije 10 cm u vlaguNisu mogle da useju seme u vlagu, užasno nicanje, neujednačeno, rezultat u prinosu za 30-50% niži u odnosu na sejalice koje imaju težinu i veći pritisak baterija na tlo...
Predpostavljam da je kolega mislio da ove novije sejalice sa diskom imaju mogućnost da sa razgrtacima sklone deo suve zemlje kako bi sejalica mogla da polozi seme u vlaznu zemlju a da iza nje ne ostane ne zatvorena brazda gde je seme.Nemoze seme da se zabije 10 cm u vlagu