dragan.kovacev
Član
E ovaj deo me zanima sa tim zagrtacima dali oni mogu da poravnaju gaz tockova ako ne uspem da skupim prednji trap na 1221?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas su par godina sejali tako sa jd brazda ide bas po tocku tj iza tocka.Ide noz ispred sklanjaca ali je problem cim je malo vlazno onda taj noz i diskovi vade krupne komade kao u jesen kad se kajisa oranje.Onda se dosta tih komada tockovi iflahovi pozadi vrate na brazdu i cim sunce sine tu je beton iznad semena.E ovaj deo me zanima sa tim zagrtacima dali oni mogu da poravnaju gaz tockova ako ne uspem da skupim prednji trap na 1221?
Agrounija mk stavlja zadnje gume od fergusona napred.Za rupe neznam dali se poklapajuE ovaj deo me zanima sa tim zagrtacima dali oni mogu da poravnaju gaz tockova ako ne uspem da skupim prednji trap na 1221?
Naravno malo se propinje ali dobice tegove ili cu napraviti vucenu sto je jos bolja varijanta.Napunis i djubriva i sve to podize 560?
I to bez tegova, ili se varam?
A ja razmisljam da li za 577 sa spoljnom hidraulikom uzeti kutije za djubrivo...Naravno malo se propinje ali dobice tegove ili cu napraviti vucenu sto je jos bolja varijanta.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Sad sam se setio da si kupio sejalicu od 8 redova. Da li je ostala tako ili si je skratio na 6?Samo nosene. Garazirane od uvek i ispravne. Do 2018te su sejale samo repu i soju.
Obe su 12r.