Pneumatske sejalice za kukuruz

Majevica je generalno loše zavarivana!!
Spajki samo dobar pravac ufati da ne baca!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

To onda nije var,to je neko ''pecnuo'' malo da drzi i zaboravio da zavari kako treba.....dobro je i drzalo toliko dugo.

Da znate ljude koji sada rade u Majevici sve bi vam bilo jasno!!!!!
Plata u proizvodnji je oko 300e i nemaš zdravstveno osiguranje!!!!
E sad možete zamisliti ko nema nigde drugde i nezna ništa ide tamo da se uči!!!!!
Varioce biraju medju tim klincima i tako ide!!
Ozbiljni varici rade cisterne, prikolice, piramide, a ovi priučeni te tako reći nevažne pozicije!!! Trpaju u šablon i vare!!

Za jedan traktor hidro za drugi vazduh😀
Isti nosac za oba samo menjam klipove.Ovaj uljni kupio na vasaru 4000din i creva 1500 bez spojki.Na rusu idem vazduh zato kad povucem rucicu oce markere da katapultira😂

@nikola indjija
Da ti ne bi taj na vazduh katapultirao markere stavi pneumatske prigušnice i onda možeš regulisati brzinu spuštanja i podizanja markera.Postoje prigušnice koje se montiraju direktno na cilindar a postoje prigušnice koje idu na pneumatska creva (samo presečeš crevo i ubaciš prigušnicu).

@nikola indjija
Da ti ne bi taj na vazduh katapultirao markere stavi pneumatske prigušnice i onda možeš regulisati brzinu spuštanja i podizanja markera.Postoje prigušnice koje se montiraju direktno na cilindar a postoje prigušnice koje idu na pneumatska creva (samo presečeš crevo i ubaciš prigušnicu).
Na vazduh imam sigurno 7-8 god radi odlicno.Sve od autobusa.Tanke su spojke i creva ni nemoze brzo da prebacuje

jel zna neko na koji nacin se na oltovoj sejalici fiksiraow kuciste sa lancanikom sto prenosi pogon sa tockova na cetvrtku ? na levoj strani mi stoji fiksno a na desnoj seta po cetvrtki levo desno i non stop ispadne lezaj iz kucista.

jel zna neko na koji nacin se na oltovoj sejalici fiksiraow kuciste sa lancanikom sto prenosi pogon sa tockova na cetvrtku ? na levoj strani mi stoji fiksno a na desnoj seta po cetvrtki levo desno i non stop ispadne lezaj iz kucista.
Imaš onu kockastu platnu sa DILINDAROM koja ulazi u čauru i drži je na mestu
Savet izbaci čaure stavi ležaje!!!!!!!

Evo kako
Ovaj kljunic ulazi u cauru i drzi je
f50e505243d6c44b3fb3fad5b47eb6ca.jpg
b8c0132b1ee9a7f12ab5c00551cc2501.jpg

Послато са motorola one помоћу Тапатока

@RatkoPa ee bas sam to sada video na mojoj sejalici. na jednoj strani stoji dobro a na drugoj je taj kljunic smaknut u stranu pa zato ispada iz lezista..
@lovac luka da ipak je caura moja greska 😁

@RatkoPa ee bas sam to sada video na mojoj sejalici. na jednoj strani stoji dobro a na drugoj je taj kljunic smaknut u stranu pa zato ispada iz lezista..
@lovac luka da ipak je caura moja greska
Uzmeš 207 sferične ležaje sa crvićem i cilindrične košuljice za njih, taj zelevi pleh što drzi čauru isečeš da stane košuljica i zavariš je
Tu puškicu prestružeš sa 36 na 35mm da udje u lezaj i zaboraviš da to pistoji na mašini!!!!!!

Nazad
Vrh