BobanNB
Član
Јел то чувени расипник рекао?
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, jadno dete, to veče se reciklirao tanjir slanih palačinaka pre čukanja mašine...Ne dovodi ljude u zabludu...Ма чуко сам ја њу и гледо, ал слабо пио и кркао...
To samo vranjevcan moze da kaze, a oni su poseban soj ljudi.Kaze jedan gazda kod nas"Za masinu se casti kad donese prvi dinar."
On se ne ubraja.Hoće li i onog mog izmenuti ,pošto je sada Vranjevčan ?
Jesi li onda i dalje zagrejan za majevicu ili pocinjes da gledas u drugom pravcu?Zvao majevicu da pitam za cene. U zavisnosti od njacki cena je 1.2-1.4mil za 6r.
Koliko je bolja ili lošija od turskih diskosnih?Zvao majevicu da pitam za cene. U zavisnosti od njacki cena je 1.2-1.4mil za 6r.
Koja ti potrosnja, kojom teras? Moze 4-1 na 1200-1300Moja sejalica Gaspardo magica 6r ima 1450kg,ali najveci problem je sto ima duplu gredu i daleko je od traktora i za mtz 82.1 je misaona imenica,sejemo sa 1221
Jesi li onda i dalje zagrejan za majevicu ili pocinjes da gledas u drugom pravcu?
Ovo se i ja pitam. Turske su teze, kolega Boki kaze da nece moci sa 854 da seje sa 6r. Goran G seje sa HTT A110 i Ozdoken 6r, znaci po tome bi mi maksimum bio 4r turska varijanta. Majevicu mogu 6r raonik sigurno, diskosna je teza mada bi i to moglo jer je poluga kraca kod majevice nego kod turaka.Koliko je bolja ili lošija od turskih diskosnih?