milovan vrsac
Član
Pa tvoja Arma moze da nosi vecinu 6r diskosnisnih sejalica,bitno je odabrati dobru sejalicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan u selu godinama muci 560 sa Majom 6R diskosna.Pocinjem da gledam i druge, po meni je to skupo.
Ovo se i ja pitam. Turske su teze, kolega Boki kaze da nece moci sa 854 da seje sa 6r. Goran G seje sa HTT A110 i Ozdoken 6r, znaci po tome bi mi maksimum bio 4r turska varijanta. Majevicu mogu 6r raonik sigurno, diskosna je teza mada bi i to moglo jer je poluga kraca kod majevice nego kod turaka.
Nisam pametan sta raditi a ne zajebati se.
Svaka mu cas kad u tom rangu tako malo trosi. Moje razmisljanje, rang4:1 kardan na 1000/o motor na 1300/oKukuruz rang 2-4 brzina 7km/h
Suncokret 3-3 8km/h
Potrosnja skoro kao i u kultiviranju oko 2.5L po jutru.
Moze da se smanji potrosnja,ali da se prebaci kardan na 1000 o/min i onda bi moglo da se vozi na 1200 o/min motora
Mislim da ću uzeti od drugara ozdoken od 6 redi da probam sa malim hatatom. Javljam rezultat.Pocinjem da gledam i druge, po meni je to skupo.
Ovo se i ja pitam. Turske su teze, kolega Boki kaze da nece moci sa 854 da seje sa 6r. Goran G seje sa HTT A110 i Ozdoken 6r, znaci po tome bi mi maksimum bio 4r turska varijanta. Majevicu mogu 6r raonik sigurno, diskosna je teza mada bi i to moglo jer je poluga kraca kod majevice nego kod turaka.
Ma htt je makina mislim da je Goranova ta teza sa dve grede.Pocinjem da gledam i druge, po meni je to skupo.
892 i 820 isti hidraulik. Pogodak na trzistu bi bio koja fabrika izbaci vucnu sejalicu. Onda bi i 560 vukao 6r sejalicu od 1500kg.Ma htt je makina mislim da je Goranova ta teza sa dve grede.
Rodjak nosi Ozdoken 6r sa 820 ali onu klot bez djuriva i fix gredom, celu proslu sezonu je izgurao a vidim da ce i ovu, nesto mi bio promrmljo da je na knap sa traktorom znaci da bi za tu klot valjalo 892 a za ovu sa 2 grede nista ispod 110ks
Mogao bi 105 al da je ruske oznake
Pa to je pitanje. Sta odabrati?Pa tvoja Arma moze da nosi vecinu 6r diskosnisnih sejalica,bitno je odabrati dobru sejalicu
Nije hid. problem nego tezina traktora, znaci min ravan most. Sto znaci da bi i arma mogla samo sklopivu krajnje 2 baterije, ovu sa dve grede je jasno koji traktor je min.892 i 820 isti hidraulik. Pogodak na trzistu bi bio koja fabrika izbaci vucnu sejalicu. Onda bi i 560 vukao 6r sejalicu od 1500kg.
Pritisak uvek na 2 u zelenom, motor to ne oseti. Pre će ostavit posledice po motor ovi što oru sa 1600 obrtaja zarad manje potrošnje nego ovo, da su mu odvojili taj hladnjak za ulje od motora kao i manjim modelima, pritisak ne bi padao ispod 2-2.5 i na leru u oranju.Jel to nije mali broj obrtaja,zbog podmazivanja motora?Da ne bude nekih posledica po motor?
Kada smo kupovali sejalicu (gaspardo 6 mt kruta greda) naš uslov je bio da odemo sa 577 u Temerin na Petefi gde su je imali na stanju i da je zakačimo za traktor. Kad smo je podigli još dva dobra momka od preko metera su stala na nagazne točkove (najudaljenija tačka od traktora) da simuliraju seme u koševima i još su i cupkali na njoj i traktor se nije propinjao. E onda smo seli i zaključili dogovor.Pa to je pitanje. Sta odabrati?
A Gaspardo MTE?Pa to je pitanje. Sta odabrati?