nikola indjija
Član
Kovilj,Zabalj,Kac tu negde?Kupio sam Monosem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kovilj,Zabalj,Kac tu negde?Kupio sam Monosem...
Napravis 2.Ovo je komplikovano mora ici sa kolicima, i na svakoj njivi otkacinjati i zakacinjati.
Kovilj,Zabalj,Kac tu negde?
i na kosu izlučuješ beli luk?Nema od toga ništa.Slučajno neko od nas kine i šta smo onda uradili.Ako se najedem belog luka i podrignem ima Grof Drakula sam sebe da probode kolcem u Transilvaniji.
Ako me sećanje ne vara ti si pozvan 10 minuta posle doterivanja sejalice i to u restoran?Pa ni ja nisam bio na časti kako bog zapoveda...
Ako me sećanje ne vara ti si pozvan 10 minuta posle doterivanja sejalice i to u restoran?
Teško 6 redi sa 549,Neces moci sa 549 raditi. Ta varijanta mislim da je teza od 850kg. Racunaj da i seme kukuruza/soje ako su kutije od 40l imas u svakoj po 30kg x 6 i to ja dosta velikom udaljenju od poluga traktora.
Ма чуко сам ја њу и гледо, ал слабо пио и кркао...Aldumaš se ne pravi u restoranu. To mora malo da se obidje mašina, zagleda, čukne nogom po gumi, i takve stvari. A sve to vreme su ti ruke zauzete dal sa flašom ili čašicom ili čašom...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Možda čeka više stvari pa da časti o jednom trošku??Ма чуко сам ја њу и гледо, ал слабо пио и кркао...