Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo su ulagaći novijeg tipa za švasanje, a oni gore novi komplet su stariji tip na nitne.
Sme malo da ima kad mrdas levo desno. Ali kad mrdas aksijalno, ne sme mnogo da ide napred nazad (oko pola milimetra).Koliko kardancici i ona siva kucista na Nodetki smeju da imaju lufta ?
Prosle godine ovakve sa vasara , "sahranile" suncokret i problemi sa nicanjem. Originali nikad nisu imali sjeciva vec dolje zaobljeni da zrno ima sto bolji kontakt sa zemljem , nema supljina ispod zrna.
Koliko su kostali tako komplet?
Dobričanin ti ulagači su čini mi se 8cm (inovacija male privrede samo mislim da to baš nije dobro) po dubini, od lima gde je zanitovan pa do pete, mislim da je 5cm standard.?
Ja juce narucio od Metalorada 4 ploce za kukuruz 22 x 5, cena 1000din/kom. Tarni prstenovi su 250din. Izgleda da su malo spustili cene.Drugi se po meni nisu pokazali, a metalorad iz odžaka skup, u odnosu na druge
U KND je radio BAROŠ iz Tovariševa!!U knd-u u odžacima su po meni bili korektni, sve što sam pitao preko telefona, kad sam došao, bilo je tako.....
Za sijačice plastometal ruma ili ovi iz zrenjanina, kako se zovu? Drugi se po meni nisu pokazali, a metalorad iz odžaka skup, u odnosu na druge
Evo slika onih limica sto sam ostao duzan, nisam stigao ranije da uslikam, u guzvi sam ovi danaNeko je vec pisao da je na OLT i Nodet stavio neke trouglaste limove i da onda manje ima prljavljstine od zemlje i sunceve svetlosti koji bi smetali elektronskoj kontroli setve. Ima li ko sliku tih malih limova kako su montirani i gde se mogu nabaviti ?