Pneumatske sejalice za kukuruz

Koliko kardancici i ona siva kucista na Nodetki smeju da imaju lufta ?

Ovo su ulagaći novijeg tipa za švasanje, a oni gore novi komplet su stariji tip na nitne.

Ne, ovo su ulagači za repu, pogledaj koliko su iza plitki, možda 2cm

Postoje još jedni koji se zavaruju, i ovi sa slika.... Ovi za kukuruz iza imaju 5cm....

Tri vrste ulagača za olt-nodet

Cuo sam da metalorad odzaci imaju kvalitetne delove za sejacicu ali gazda nije od reci uopste,na telefon kad sam ga pitao posto je setveni aparat za olt sejacicu rekao je da prodaje samo komplet sa polu kardanom za 150 e a kad sam otisao naplatio mi je 180e

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

A šta reći to je normalno u opštini odžaci!!
Ne bih želeo nikog da uvredim ali u toj opštini jedino sam dobru saradnju ostvario sa 2 čoveka
Drobac iz Ratkovo
M oil Odžaci
Loše iskustvo imam sa bar njih 10 malih privrednika

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

U knd-u u odžacima su po meni bili korektni, sve što sam pitao preko telefona, kad sam došao, bilo je tako.....

Za sijačice plastometal ruma ili ovi iz zrenjanina, kako se zovu? Drugi se po meni nisu pokazali, a metalorad iz odžaka skup, u odnosu na druge

U knd-u u odžacima su po meni bili korektni, sve što sam pitao preko telefona, kad sam došao, bilo je tako.....

Za sijačice plastometal ruma ili ovi iz zrenjanina, kako se zovu? Drugi se po meni nisu pokazali, a metalorad iz odžaka skup, u odnosu na druge
U KND je radio BAROŠ iz Tovariševa!!
Evo da nabrojim loša iskustva
Poljometal Ratkovo
Race hidraulika Karavukovo
Onaj što pravi delove za nodetke i šrafštoke
Onaj vulkanizer u centru
Žika Poljostroj
Dobra iskustva
Baroš KND
M OIL
Kanapi springer
Drobac Ratkovo
Deda Sveta

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Ja imam sa 4,5 mm a planiram da predjem i ja na 5,5 posto mi stiglo seme a svaki dzak preko 28 kg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Neko je vec pisao da je na OLT i Nodet stavio neke trouglaste limove i da onda manje ima prljavljstine od zemlje i sunceve svetlosti koji bi smetali elektronskoj kontroli setve. Ima li ko sliku tih malih limova kako su montirani i gde se mogu nabaviti ?
Evo slika onih limica sto sam ostao duzan, nisam stigao ranije da uslikam, u guzvi sam ovi dana

Nazad
Vrh