Planiramo dva klipa koji treba da imaju hod od 35 cm.kiraj
Kako se širi i skuplja ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Planiramo dva klipa koji treba da imaju hod od 35 cm.kiraj
Kako se širi i skuplja ?
Korektna firma.A jel neko poslovao sa firmom Metal padina? Posto hocu da kupim jednu bateriju za olt
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pa što nisi 6 da se druzimo
Zajebao me covek, rekao mu za sredu je zagovorena sleperica dolazim po nju- kaze nije problem tvoja je do srede, a to je bilo u ponedeljak, u utorak popodne ga zovem i kazem dolazim ujutro a on da je malo pre obecao drugom da ne dolazim....Pa što nisi 6 da se druzimo
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Vec su poceli da pricaju da kupujem samo ono sto nema niko u okolini, prvo kombaj, sad sejac....Montoya sad moraš pazariti i traktor sa žutom felnom da budeš u tonu, ovako si upadljiv.
Sale da znaš ko sad sve radi u majevici ne bi im zamerioŠteta jako dobre i kvalitetne ploče, kad bi ih moglo iskoristiti za soju i kukuruz.Nego danas mi stignu nove ploče za soju i kukuruz iz majevice pa ono strašno kako su uradili, za soju i bož pomozi a za kukuruz svaka ima deformitet i oni mešači sklepani strašno, kao da nikad nisu pravili ploče, sutra ću da vidim da im lično odnesem, uf.
Sa 48 rupa imam 6 ploca, a sa 31 ima 4 ploce, mogu ih prodati.Aco, koliko imas ploca u setu, 4 ili 6 i da li su na prodaju?
Odavno se ona kod nas vise ne seje, nema ovde otkupa, nekada bilo. Ali sve otislo u autEto razloga da pocnes da sijes repu.