Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupljene su jesenas.2 za 450 e (mislim da nisam pogrešio).Kiraj jesi kupio već baterije?
Bio danas do Plameta. Kao i svi hvale svoj izum. 100E kosta kompletan nosac sa raonikom, diskovima, i taj sto sam ja gledao ima dve poluge koje idu sa obe strane diskova od kucista nazad do kraja raonika i sluzi da vrati zemlju sto diskovi rasire. Nema nikakvih cistaca diskova. Kazu da nema potrebe. Ako radi posao nije skupo. E sad dal radi to je pitanje.
Mislim da je bar duplo ako ne I vise skuplje u fabrici. Ja pitao pre par godina. Jesi proveravao skoro? Budi drug pa izslikaj lepo ceo proces prepravke, I ja se dvoumim da moju prepravim sa 4 na 6.Kupljene su jesenas.2 za 450 e (mislim da nisam pogrešio).
Palo mi na pamet, odmah sam krenuo da trazim polovne.Eto, udružite se ti i olalija, kupite jednu od 4 reda, podelite je i svi srećni.
Cekaj da bude povracaj pa kupi dva reda komplet novu.Inace je jedtinije nego da kupis dve baterije.Ko prodaje rezervne delove za Majevicu?Da nema neko na prodaju 2 baterije za Maju ili neka menjaža 6 redi za 4 reda?
Koje godiste je tvoja Maja?Meni treba sad za setvu,hoću da sejem sa Armom a sa 4 reda ako budem radio biće mali utrošak a potrošnja straota...
To nema šanse,kupiću novu 6-rednu sejalicu ako treba a ne da dajem tolike pare za samo dve baterije...E onda se isprsi
1000e najmanje komad
Moja je 2011 ali prvi put sam sejao sa njom u proleće 2012, izgleda kao nova,uvek je garažirana,ne znam da li je jednom pokisla.Kad vidim one krševe po oglasima,kao da su ih grajferom stalno prebacivali po otpadu.Koje godiste je tvoja Maja?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk