grunt
Član
Kako određujete potrošenost tih raonika ulagača koji prave kanal za zrno?Dali da bude izrazito oštar ili malo zaobjen da pravi kanal?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako određujete potrošenost tih raonika ulagača koji prave kanal za zrno?Dali da bude izrazito oštar ili malo zaobjen da pravi kanal?
veliku tezinu,pa najlakse su im baterije od svih za uporedjivanje npr skoro dve baterije nodet u jednu od Maje ,dalje necu ni da uporedjujemNodetka nema veliku tezinu baterije stoga netreba stavljati te siroke tockove iako izgleda da dobro urade nemogu dobro da pritisnu seme,koliko sam ja primetio vecina mojih sugradjana uopste nedira te tockove iako imaju mogucnost podesavanja u odnosu na uslove
Sutra na vasaru ako nadjem, kupicu nove raonike za moju IMT, pa da vidimo da li ce biti nesto bolji raspored zrna
A i istroseni su, vreme im je za zamenu.
Milane,sa kojim hibridom suncokreta si za sada najzadovoljniji?@Aco.. Neoma, na crno nista, prskano sa ikarusom 0.7 l/ha u drugom paru listova, posle spartanje i to je to.
Da li zna neko oznaku lezaja na turbini na olt-nodet sejalici.Lezajevi kod velike remenice.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Mi navarimo betonsko gvozdje... i dogodine opet. Neznam dal iko u selu kupuje orginal..