Metalorad Odzaci,mislim da je oko 100e komad...
Hvala, kupljeno, 120e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Metalorad Odzaci,mislim da je oko 100e komad...
Imas razne Turske marke a sve koriste kopiju Gaspardo setvenih aparata.Da li ima neko Cansa sejalicu? Kako su se pokazale? 4 reda sa ulagacima je 3850E, sa diskovima je nesto preko 5000.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Takav aparat ima i cansa,mozda je taj gaspardo brzo sejao?Ili mu nije bio dobar pritisak?Znam to da su sve slicne zato i pitam. Gaspardo mi se ne svidja kako seje video sam par puta raspored zrna.
To je onda visoki setveni aparat? Kako si zadovoljan sa rasporedom semena?
hvala druzeza clana pujol posto ti nece pp
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
jesi li bar uspiohvala druze
Ako je preduboko posejana ispuca energiju klijanja i ostane ispod pokorice.Sve ok kolega napravili su kanalčiće (V ) tu se stvorila pokorica i to je to da je ravna površina soja bi je podigla ne znam zašto su to uopšte radili?
Da to je jedan od najvecih razloga kod svih raonih sejalica ,kanal koji raonik pravi u zemlji treba da bude malo uzi od samog zrna na taj nacin kada zrno pada u kanal tu ostaje a kada je kanal sirok onda seme trci i eto nepravilnog rasporeda
nece ti pp. moje ploce su 18 rupa u jednom reduhvala druze