mindjušar
Član
Nemože,repa pileta se seje sa 2.1mm,a uljana repica,slačica sa 1.25mm i gass,nisam imao problem sa gušenjem rupa u slačici,ali umereno sa vakumom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba da bude 299 cm ako me secanje ne vara.Za kilazu nisam siguran.Zna li neko koliko je teska i koliko je siroka
od kraja do kraja grede Nodetka 4 reda, sa kutijama za gnojivo? Hvala
Razmišljam o kupovini nove 6-redne sejalice u narednoj godini pa sam počeo da prikupljam informacije. Informisao sam se kod dilera o cenama sejalicama: Gaspardo, Sfoggia, Nardi, Matermacc, Sola, Monosem, Kverneland, Ma/ag, Mascar, Majevica... Nakon tih informacija otpale su Monosem, Gaspardo, Kverneland, Matermacc, Nardi, Majevica... Od preostalih sa spiska Sola sejalice imaju 2 kod nas u selu i ljudi su zadovoljni njima, a o Mascar, Ma/ag i Sfoggia sejalicama nemam baš nikakvih informacija jer ne znam nikog ko ih poseduje. Interesuje me ima li neko od forumaša neku od ove 3 sejalice i da li može da kaže nešto više o kvalitetu istih? Da navede neke prednosti i nedostatke pomenutih sejalica?
Zasto ove 3 navedene nisu otpale sa spiska a apsolutno nista ne znas o njima?
A ove Turske kopije da li si gledao. Kako smo počeli do proleća neće pasti izbor.