Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze desi se da seje na kucice ali samo soju i obicno sa plocama 120 rupaMoram pogledati to oko skidaca,mozda je u njemu problem... A ti kolega,ako se setis nekada i ako mozes proveri kod tog rođaka da li je i njemu kipilo na gomilu i kako je to resio,pa da mi javis porukom... Hvala ti unapred...
Sent from mTalk
Nije joj teško da nosi dva reda semena nego loše priprmite pa hoćete idealnu setvu...džombe vi pržite 8-10km/h naravno da će da otrese seme kad baterije na mašini rade kao tipke na klaviru...nagledam se ja toga svake godine u setvi.Ej čoveče seješ i štruckaš u njivi, pa ne može tako moraš da ploviš kao po vodi i mašina i traktor...u pm ko da orem a ne sejem.Druze desi se da seje na kucice ali samo soju i obicno sa plocama 120 rupa
Tesko joj da okrece plocu pa dolazi do treskanja zapinjanja pa tu otrese seme sa ploce pa opet dok nakupi pa otrese i nikne soja na kucice
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
A sve zato što taj isti usmerivač usmeri po koje seme u kanal gde prolazi mešač pa zaglavi i trgne ploču.
Malo sam citao kod Madjara o tome i glavni problem je oce rupe da se zapuse, dal 1 mm ili 1,2 zaboravio sam ali je pisao covek da je na nekoliko okretaja skidao ploce i nekim shilom izbijao zaglavljeno semeIma slika u temi uljana repica gde je neko iz okoline Backe Topole sejao repicu sa nodetkom,a tamo sam i procitao da u Madjarskoj sve vise praktikuju takvu setvu.Meni je palo na pamet da je sejem nodetkom i onda da idem na pola redova to bi bilo na 35cm posejano ploce za repu ili naruciti da naprave sa jos manjim rupama.