Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam i mislio na diskove, ali sezona nespavanja je u toku pa uzima danak.Skinuli smo diskove a ne raonike.
Jos uvelk je rano za konacnu ocenu ali za sada H&L odlicno radi. Posejala je 12ha za sad. Ni jedan bez razlozni pisak. Brzinu pokazuje u zarez, raspored zrna po bateriji vise nego korisno prilikom podesavanja skidaca ili dodavanja gasa. Ko kirija, meri povrsinu ,proverava karove.Jedino sto nepokazuje razmak zrna u decimalu al... sve pohvale.Kupio sam Agroelektronikinu kontrolu setve, i nisam bas zadovoljan. Uzeo sam sa pokazivanjem brzine. I ako traktor ide uvek isti gas, postoji variranje brzine na sejalici od 6-11km/h sto je i previse ne precizno..Da odstupa pola km pa jos i nekako ali na istom gasu 5km razlike... Sramota.... Bolje da sam dodao jos malo i Kupio H&M kontrolu, i imao pravu stvar. Ovako se svaka skola placa...