Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam 100°siguran jer davno smo sijali sa njom,kazem ti vec 5-6g je kod mog rodjaka,ali mislim da vuce sjeme tj drzi ga na ploci,a cuj za ovo godina sto radim sijao mi je monosem,gaspardo,pigoli, razni modeli novije i starije proizvodnje,bilo je tu jos makar 1-2 marke ali se ne mogu sjetiti,nema tu neke bog zna velike razlike,sve su sijalie tacno i precizno,Sigurno je ona tu uz gaspardo,samo sto je gaspardo kod znas zastupljenijim pa samim tim i vise se uzdize(kao vw).A na kakav sistem radi? Jel vuce seme na plocu kao nodet? Ili duva seme kao Becker?
I da li istim plocama moze da seje kukuruz suncokret, ili moraju razlicite?
I u mom je rangu? Kao Becker, nodet, gaspardo?
Ne znam da li ima da se kupi. Uglavnom mozes da narucis da ti uradi neka metalostrugarska radionica. Samo im kazes dimenzije.Da li neko zna gde to ima da se kupi?
parkirana u supu,slike ce da budu u martu kad je izvucemo napoljeMalo si skrt Gorane na tim slikama
Nema tu sta da se kida i ako se ne remontuje,a jos ako se remontuje onda si miran bar 500 jutara. Najzahtevnije je uzupciti 2 zupcanika gore u pesnici de se postavljaju zilet platne,mada je i to smesno naspram npr stelovanja kvacila ili diferencijala.
50-60e dodje po bateriji remont za delove,caure i zupcanici,skidac zrna,usmerivac zrna,zaptivni prsten.
Ume tu kolega da bude remont i nova baterija da se kupi da sve zavisi sta nadjes,bilo bi ti naj bolje stavis npr sliku iz oglasa na forum pa neko ce vec znati dali je iz njegovog sela okoline pa da se posavetujes.