Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako okačim kontakt,ispašće reklama,pa će me kazniti
Kad je nisi kupio do sad ,sacekaj jos malo da izadju uredbe za povracaj ,mozda ce opet biti za povracaj za sejalice,za par stotina evra vise kupujes glanc novo.Ako se dobro secam clana Grunta je izasla nova agrija 2600 ili 2700 evra .Planiram kupovinu neke polovne 4 redne pneumatske sejalice za svoje potrebe nekih 10-15ha godisnje. Da li uzeti Nodet ili neku drugu marku ??
evo od Ivana savet cirinajviše pitaj ljude koji ju imaju, da ti kažu što se na njoj kvarilo, pa to pogledaš.....
- raonike, koliko su istrošeni
- kardane od baterija
- sjetvene ploče, znaju biti savijene i izribane, i savijena ili odlomljena ona pera na njima
- ona polugica, što se zakrene, kada se baterija stavlja u sjetveni položaj, jer neke koje sam gledao, nisu to imale
- spojka za isključenje reda, obično sam viđao da su blokirane i povarene, i da nema onog lima iza što drži zvono
- istrošenost osovine koja pokreće baterije, zna imati po sebi žljebove, kao i elementi koji se nalaze na njoj
- španer lanca kod točkova, obično nevalja
- lanci na sijačici
- crijeva za zrak
- turbina, kakav zvuk proizvodi, znaš kako zvuči kada ode ležaj
- one dvije polugice iza nagaznih točkova, obično budu savijene ili ih nema, slome se pri okretanju na njivi
- da li je negdje varena i zašto
- da ima jednake gume, susretao sam sijačice sa različitim veličinama guma
- remenica, gdje se spaja kardan, da nije puknuta i stanje remena
- gledaj da je bila garažirana OBAVEZNO
- probaj točkove, moraju jako lagano ići, naišao sam na neke kojima jedva okrečeš točkove
ako netko još nešto zna, neka me nadopuni