Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prosle godine kupio novu, nemam nikakve primedbe na rad sejalice.Pozdrav forumasi.Razmisljam o kupovini Agria sijacice za kukuruz,u mojoj okolini niko je nema pa vas molim za iskustva i preporuke u vezi iste?Hvala unaprijed.
Jel moze slika od sejacice?Koliko može da se dobije za Olt sejalicu 6 redi, ispravna je i kompletna?
DA li neko ima sejalicu rau maxis 6 i ako ima kako su se pokazale?
imam rau maxem,neznam dali su slicni?
Sa klasicnom agria-nodet koje ploce koristite za kukuruz.Koliko mm i koliko rupa?
Moj savet samo sa suncukretnim plocama mi smo jednom probali pa ga je gusto sejala i drobila semena!Pitanje za poznavaoce Becker sejalica. Da li mogu da sejem suncokret sa kukuruznim plocama od 24 rupe, ili moram da uzmem bas za suncokret ?
Sa klasicnom agria-nodet koje ploce koristite za kukuruz.Koliko mm i koliko rupa?
Koliko te od suncokreta imaju rupa, i jesu vece ili manje rupe na ploci ?Moj savet samo sa suncukretnim plocama mi smo jednom probali pa ga je gusto sejala i drobila semena!