R
rad78
Guest
Naleteo na ovaj oglas jel kupovao neko od njih sejalicu http://www.kupujemprodajem.com/A-K-C-I-J-A-Nodet-sejalice-17555540-oglas.htm?filter_id=518
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene prije sve zanima ste je uvezeno kad je i greda nova i sve ostalo ?Inace ako mu je 6 redi 2500 Eura to je dzaba, di mu je tu računica.

Mante se Milenka.Evo proslogodisnja zimska zabava.Za tri meseca laganim tempom od cetvororedne do sestoredne sklopive.Odradjena je za svoje potrebe,znaci sve ali sve!Caure,zupcanici,lezaji,farbanje+dve nove baterije...i el.kontrola setve (zrno).Mene je to sve izaslo otprilike 1200e.Inace zahvaljujem se kolegi sa foruma g.Tesli na logistickoj podrsci.Ko je lud da cita ili ne daj Boza da pamti sta se napisalo...ajd da je pomenut u jednom postu,nego je vise strana ove teme posveceno tom gospodinu.Pošteni Milenko Lončarski iz Čuruga, pisano je o njemu više puta samo u ovoj temi......![]()
Na mojoj Nodet sejalici su uska creva i nema ispupčenja na vratancima gde se stavlja setvena ploča. Dali se isplati menjati druga vratanca sa ispupčenjem? Dali će onda imati veći vakum? Nisam zadovoljan kako mi uzima semena i moram se kretati sporije kako bi uzimala semena.
Isplati se zanemiti vratanca sa ispupčenjem, sigurno će biti veći vakum! Ja sam imao isti problem i zamenom vratanca je problem rešen! Ako zameniš vratanca takodje ćeš morati zameniti i creva,kao i aluminijski razvodnik na turbini!Na mojoj Nodet sejalici su uska creva i nema ispupčenja na vratancima gde se stavlja setvena ploča. Dali se isplati menjati druga vratanca sa ispupčenjem? Dali će onda imati veći vakum? Nisam zadovoljan kako mi uzima semena i moram se kretati sporije kako bi uzimala semena.