R
rad78
Guest
Naleteo na ovaj oglas jel kupovao neko od njih sejalicu http://www.kupujemprodajem.com/A-K-C-I-J-A-Nodet-sejalice-17555540-oglas.htm?filter_id=518
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene prije sve zanima ste je uvezeno kad je i greda nova i sve ostalo ? Inace ako mu je 6 redi 2500 Eura to je dzaba, di mu je tu računica.
Ko je lud da cita ili ne daj Boza da pamti sta se napisalo...ajd da je pomenut u jednom postu,nego je vise strana ove teme posveceno tom gospodinu.Pošteni Milenko Lončarski iz Čuruga, pisano je o njemu više puta samo u ovoj temi......
Na mojoj Nodet sejalici su uska creva i nema ispupčenja na vratancima gde se stavlja setvena ploča. Dali se isplati menjati druga vratanca sa ispupčenjem? Dali će onda imati veći vakum? Nisam zadovoljan kako mi uzima semena i moram se kretati sporije kako bi uzimala semena.
Isplati se zanemiti vratanca sa ispupčenjem, sigurno će biti veći vakum! Ja sam imao isti problem i zamenom vratanca je problem rešen! Ako zameniš vratanca takodje ćeš morati zameniti i creva,kao i aluminijski razvodnik na turbini!Na mojoj Nodet sejalici su uska creva i nema ispupčenja na vratancima gde se stavlja setvena ploča. Dali se isplati menjati druga vratanca sa ispupčenjem? Dali će onda imati veći vakum? Nisam zadovoljan kako mi uzima semena i moram se kretati sporije kako bi uzimala semena.