To sto je ram varen je samo + jer je jeftinija,bitno je da nema puno lufta u setvenom aparatu i da kucista nisu varena,krivljena i ostalo. Caure se lako izmenjaju,a nisu ni skupe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam pneumatsku imt sa koševima i osim težine nema drugih mana,ali ima i prednosti( nikada je nećeš polomiti kao druge lakše sejalice) pre nje sam imao mehaničku olt sa mehanizmom za izbacivanje semena po jedno razlika u rasporedu zrna je velika prednost je naravno pneumatska tako da ćirina priča ne pije vodu (ko zna kakvog je kvaliteta bilo seme kod komšije,kakva priprema zemlje ...)
To sto je ram varen je samo + jer je jeftinija,bitno je da nema puno lufta u setvenom aparatu i da kucista nisu varena,krivljena i ostalo. Caure se lako izmenjaju,a nisu ni skupe.
Nikako kolega već sam ti reko mani se zla,odi kod bračuna u sarvaš on je kupio novu pa nek ti jo on malo nahvali.tu sijačicu kad uzmeš dva puta se raduješ kad je kupiš a još više kad je prodaš (ako uspiješ nekog zajebat)
Jedno malo pitanje,hocu na prolece da sejem (Olt 6 redova na 50 cm) sa T 40 sa prednjom vucom.Interesuje me da li kada se traktor rasiri na 200 cm taj razmak odnosi na razmak sredine zadnjih tockova ili prednjih?Da li tockovi sejalice treba da budu namesteni da se sredinom gadjaju sa prednjim ili zadnjim tockovima traktora?
Pitanje za kolegu Ivana z: koju su masinu ti vlasnici imt sejalice sada kupili? Ili su prestali da se bave ratarstvom?