Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pretpostavio sam da Nodet bi mogao, ali nista bez dokaznog videa. . Gledao sam Agria je oko 700 kg, a Monosem 850 kg... Da li je klip tvoj? Neznas mozda na koju je dubinu sejano?
Sa imt 4 reda i koševi za djubre 533 nema šta da trazi
A sto ne Monosem.Nisu ni olt sijačice niš bolje sve je to šrot gaspardo je zakon.
Ćiro šta planiraš novu ili polovnu,predpostavljam da više razmišljaš o nekoj remontovanoj polovnoj?Da se neko ne nadje uvredjen ali do moje njive je jedan sejao sa IMT pneumatskom a ja sa OLT mehanickom (sa onim dodacima) kad je Kukuruz niko puno preciznije sam ja posejao nego on...
Od tad gledam samo OLT ili Nodet pneumatsku da uzmem... Sve se nadam da cu do setve da uzmem Pneumatsku....
Može i torpedo 45 samo mu nabaciš teg od 90-100kg napred i gasIMT 560 moze sa Mejvicom 6r da radi, samo je jaako na knap. Treba ipak 577 ili jos bolje MTZ 820.
Ajd kolega ne lupaj olt pneumatske su dobre i pouzdane sijačice kod mene u selu ima 20tak oltovih i zasad dve gaspardo valjda i to nešto govori a na posijanim površinama nisam vidio neku veliku razlikuNisu ni olt sijačice niš bolje sve je to šrot gaspardo je zakon.