Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako napravite manju pogonsku remenicu ond a će se okretati još sporije
A kako biste Vi smanjili rupe na ploci ?
Mozda sa CO2
Izdeformisala bi se ploča,nebi poslužila više ni umesto tepsije,a ne da seje
Ja se povukao,srecno ti bilo.Izdeformisala bi se ploča,nebi poslužila više ni umesto tepsije,a ne da seje
Drugar pravi te ploče,i posle bušenja rupa,isecanja ploče,četvrtke,se polira,i to lagano,jer ako se ugreje od polir-šajbne,izvitoperi se sva
ako hocete da ubrzate turbinu evo vam savjet,sa turbine izvadite osovinu i smanjite ju kod tokara za 5-6mm tamo kuda ide remen i ubrzacete turbinu za 30% otprilike a nije problem izracunati,naj jeftinije rjesenje,tako sam ja uradio i nemam vise problema,samo morate bolje podesiti skidace viska sjemena posto ce biti bolji vakum pa ce negdje uzimati 2-3 zrna
Samo da dodam nesto,ni ja,a verovatno i kolega slavisa2,nismo mislili da turbina radi na vecim obrtajima nego sto je potrebno,vec da se omoguci da radi na optimalnim obrtajima,a da traktor moze raditi sa manjim obrtajima motora.
Inace na uvoznim Nodetkama sam video da na turbini stoji da je maksimalni broj obrtaja kardana 600.
a jel mislite da nemoze da radi na vecim obrtajima poslije ubrzavanja turbina manje vise radi na istim obrtajima ali na manjem gasu a ne steti joj ni jaci gas