prnjavor3
Član
Ja na godinu sijem sa ovakom ali kad bi se zajebavali.https://www.facebook.com/Poljoprivr...7378899338078/638910979518201/?type=1&theater
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
posto su kod mene uzani putevi do njiva,skratio sam gredu za 60 cm i onda samo mora da produzim markire da ih nebi stalno izvlacuo za svaku njivu,sada samo spustim markire i vozi.... ma da jos nisam resio problem zrna@Kozurac sto ste produzivali cevi markira?
Ja na godinu sijem sa ovakom ali kad bi se zajebavali.https://www.facebook.com/Poljoprivr...7378899338078/638910979518201/?type=1&theater
Koliko sam ja upucen ima samo takva jedna sto seje u duple redove. Druga nije u duple redove.U Kaću već dve takve seju
jesam,njene original ploce su sa 22 rupe, 5,5 mmA jel si probao sa original njenim plocama da sejes?
Koliko sam ja upucen ima samo takva jedna sto seje u duple redove. Druga nije u duple redove.
Isto iskustvo imamo I mi sa nasom sejalicom.Da li se to desava sa kukuruznim plocama?
Ja odkada sam pazario od 5,5mm sejalica se preporodila.Ali da ne trcim pred rudu.
Videcemo sklop kada bude niklo.
Sve je ok ako malo popustis matice nema problema pri setvi privuce vakum klizni prsten i drzi zrna kako treba.Ljudi ! pomagajte ) na jednoj bateriji ,kada stegnem poklopac ploce, spoljasnji poklopac, stisne plocu i dosta tesko se okrece , kada popustim malo maticu poklopca ,ide normalno. Kad je malo popustena matica , seme stoji na plocama , ali nisam siguran da je pametno da tako vozim , a ne znam ni zasto tesko ide ? Da li da menjam klizni prsten ili moze na onom usadnom vijku da se podesi da poklopac ploce ne stisne toliko plocu ili nesto trece ?
Za kolegu malog paora, ja sam zamenio raonike i skratio pogonske lance ,sad ih spaner tek malo spanuje i dosta su napregnuti ,ali sam uspeo da dovedem razmak izmedju semena u normalu +- 1-2cm ,nece preciznije i sto se mene tice nemora, nije kao sto sam imao problem prosle godine kada je razmak varirao po 5-10cm
Ljudi ! pomagajte ) na jednoj bateriji ,kada stegnem poklopac ploce, spoljasnji poklopac, stisne plocu i dosta tesko se okrece , kada popustim malo maticu poklopca ,ide normalno. Kad je malo popustena matica , seme stoji na plocama , ali nisam siguran da je pametno da tako vozim , a ne znam ni zasto tesko ide ? Da li da menjam klizni prsten ili moze na onom usadnom vijku da se podesi da poklopac ploce ne stisne toliko plocu ili nesto trece ?
Za kolegu malog paora, ja sam zamenio raonike i skratio pogonske lance ,sad ih spaner tek malo spanuje i dosta su napregnuti ,ali sam uspeo da dovedem razmak izmedju semena u normalu +- 1-2cm ,nece preciznije i sto se mene tice nemora, nije kao sto sam imao problem prosle godine kada je razmak varirao po 5-10cm