Pneumatske sejalice za kukuruz

Da li postoji neko u srbiji ko pravi po uzorku ploce za sejalice? Konkretno treba mi za monosem.

Možeš da dobiješ za 15 evra komad rezane na cnc mašini ( mislim da je tako jer vidim da nije bušena stubnom bušalicom). MIslim rezan je samo rostfrajni deo-ploče dok mesingani deo moraš da prebaciš sa stare ploče na novu. Firma je iz Zrrenjanina.

eba8abe6.jpg

Stigla sejalica.

Necu sejati repu, hocu da sejem stocni sirak za silazu, a seje se na ploce za repu... Jos ne znam da li cu sejati na 70 ili na 50, moram se raspitati kako je najbolje, posto ga prvi put sejem...

Necu sejati repu, hocu da sejem stocni sirak za silazu, a seje se na ploce za repu... Jos ne znam da li cu sejati na 70 ili na 50, moram se raspitati kako je najbolje, posto ga prvi put sejem...
Ko repu poseje na 70 nece ju vaditi masinom, vec ce vile raditi. postoji jedino varijanta jednorednom, ali ona ima manji protok, pa ce biti stopanja i kupljenja repe sirom.

Neznam kakav sistem ima becker,ali sa nodetom nemože stočni sirak sa pločama za repu,iz razloga što koliko ja znam sirak ide na 3cm u redu,a to nodetka sa pločama za repu nemože,iz glave mislim da je 9cm najgušće

Bio sam danas,i sutra idem ponovo u agriju,rade mi druge ploče za slačicu,ove mi nisu po meri za moj pojam o setvi

Ja sam kupio namenske ploče za sejanje sirka za zrno sa 48 rupa sa prečnikom 2,1mm da bi mogao posejati kako treba.

Nazad
Vrh