Neki su probali sa tim za repu pa nije moglo manje od 9 cm doduše na OLT sejalici.Minđušar međuredni razmak 70 a biljka od biljke 5 cm zbog preporučenog sklopa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta im fali ? Na slikama koje si postavio izgleda ok.Bio sam danas,i sutra idem ponovo u agriju,rade mi druge ploče za slačicu,ove mi nisu po meri za moj pojam o setvi
Neki su probali sa tim za repu pa nije moglo manje od 9 cm doduše na OLT sejalici.Minđušar međuredni razmak 70 a biljka od biljke 5 cm zbog preporučenog sklopa.
Šta im fali ? Na slikama koje si postavio izgleda ok.
Razmak je bio 70cm,a sorta je KWS,neki neznam tacno,zaboravio sam.KOja sorta sirka je u pitanju bila ? I koji medjuredni razmak... Na NS sortama samo pise koliko kg ima u dzacicu, nema broja biljaka... Oni kazu 30 kg po hektaru, kako ja da znam koliko semenki ima u kilogramu...
Ja sam kupio 1 1/2 " , ali debelozidno. To ti je oko 38 cm, a kupio sam ga u Backoj Palanci. Mislim da mozes da narucis kakvo god hoces, sta god da ti treba, od rebrastog do creva za specijalne namene.
Ima firma iz indjije zove se zmaj b10,budu na vaseru u rumi svaki put, ja sam kod njih uzeo za beker fi32.Zna li neko gde ima da se kupi creveta fi 37 za vakum za nodet? To je tanje crevo za ove što nemogu sejati dvoredne ploče
Pardon, mm. Moja greskaŠto je mlogo, mlogo je?