U pitanju je SP520.Gaspardo MT šest redova 1390 kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pitanju je SP520.Gaspardo MT šest redova 1390 kg.
Poželjno je mazalicu namestiti na donjem kućištuZnaci da nista ne diram, kad rasklopim stavim novu mast I cao.
Ako doceka sledecu sezonu kod tebe,izgleda da ti se svideo posao i zarada,pa ajde svake sezone po jednu.Donja kucista cu raditi sl.sezone.
Gaspardo MT šest redova 1390 kg.
Ta sejalica nije namenjena da se mnogo podmazuje iz gore navedenih razloga i zato se koriste sinterovane čaure (koje to odavno nisu jer su postali proizvod male privrede).Prave sinterovane čaure za ove sejalice su nabavljane u Gornjem Milanovcu samo ne znam da li još tamo ima proizvodnje tih čaura.Kombinacija sa plastičnim zupčanicima je isto da bi se izbeglo podmazivanje i nakupljanje prašine, ali i to više nije kako je bilo jer ono što vidim po vašarima i prodavnicama ne liči na zupčanike i ne znam po kojem su modulu radjeni?
jel zna neko da mi objasni cemu sluzi ova crna okrugla plastika na monosem sejalici