denisbusur
Član
da li neko ima podatak koliko je teska monosem sejalica sa plasticnim kutijama i debelom gredom 4 reda bez gutija za djubre i monosem 4 reda koja ima dve grede bez kutija za djubre. hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po katalogu 600 kg je teška sejalica, a sa kutijama za đubrivi 750 kg... Barem tako piše u katalogu...da li neko ima podatak koliko je teska monosem sejalica sa plasticnim kutijama i debelom gredom 4 reda bez gutija za djubre i monosem 4 reda koja ima dve grede bez kutija za djubre. hvala
Kolko sam ja cuo trguje se trazi se...Jel zna neko da li se prodaju mehanicki prebacivaci markira za OLT masinu, jel se trguje njima?
Ja sam ugradio mazalice na to gde prolazi cetvrtasta osovina. Mogu sutra ubaciti sliku, ako treba?Jel neko ugradjivao mazalicu na onu "pesnicu" kroz koju prolazi cetvrtasta osovina?
Stavljao sam ja,a takodje sam postavljao mazalice i u donjem kucistu.Mislim da Agria i izlazi iz fabrike sa tim mazalicama na kucistima.Jel neko ugradjivao mazalicu na onu "pesnicu" kroz koju prolazi cetvrtasta osovina?
Da li neko zna koliko je teska Gaspardo sejalica, setoredna, pneumatska....
Znaci da nista ne diram, kad rasklopim stavim novu mast I cao.
@Panonstib kakve su to caure?