Jaroslav85
Član
OLT,Nodet jer ima u necemu razlika.Tj.hocu da dokupim dve baterije pa da napravim sestorednu.Pitam za svaki slucaj da se ne z.....m jer imam oltovu sejalicu.Ubedjen sam da nema razlike mada ko bolje poznaje neka me demantuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A potpuno nove metalne plastificirane 1500din/komad < 15e/komad. Tesko da ce trebati kome za te pare.
OLT,Nodet jer ima u necemu razlika.Tj.hocu da dokupim dve baterije pa da napravim sestorednu.Pitam za svaki slucaj da se ne z.....m jer imam oltovu sejalicu.Ubedjen sam da nema razlike mada ko bolje poznaje neka me demantuje.
Čestitam za Laru ja sam kupio prošle godine ,pozateži sve šrafove obavezno ,stavi šelnicu na donju osivinu menjača kada namestiš kombinaciju pritegni šelnu inače teži da ide u levo gledajući od nazad mašinu (hoće spasti lanac)kombinacije su ok samo što treba ići za jedan lančanik manje nego u katalogu inače razvlači seme po katalogu kombinacija, ploče uzmi sa rupama od 5 mm fabričke su 4,5 mm i nekad ima da neuzima kada je krupnije seme kukuruza.Čestitam na izboru ja sam prezadovoljan.Nek te dugo služi.