@Dukej ja bih tu samo kutije poravnao brusilicom da budu jednake.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je zato što je cela sejalica nagnuta napred, kad je otkačivana nisam imao veće klocne da podbacim pod one njene noge. Kod Olta se to može videti po onoj strelici na kupi, ali ja na ovoj sejalici nemam tu strelicu. Ne znam da li uopšte stavljaju na Agriju tu strelicu, ili je ovde kod mene skinuta budući da je na tom mestu zavrnuta elektronska kontrola setve?
Ako neko ima Agriju, može li mi reći da li na njoj ima tu strelicu za nivelaciju?
Toplinkom se podešava pravilan položaj raonika a ne dubinaJa imam agrijinu sejalicu,Prosle godine je kupljena i nema tu strelicu.Ja sam dubinu setve namesto tako sto sam sve cetri baterije postavio u radni polozaj na ravnom betonu,i zatim podesio na skali dubinu.Iseko sam jedno parce drveta na zadatoj dubini i postavio ispod tocka i zatim topling odvrco dokle god se tocak nenasloni na to drvo,i tako na sve cetri baterije.Nikla je svaka biljka a dosta je bilo suvo.Nadam se da sam Pomogao
Po meni ako mozes nastelovati sve cetiri baterije na istu dubinu nediraj nista.
O tome i razmisljam...koliko kostaju klasicne ploce za nodet...Topalovicu pogledaj jel moze osovinica da se promeni pa da stavljas klasicne ploce.
Jel mozes mozda da ubacis slike ovih dana kada ti bude bilo pri ruci?Tesko ces to naci,meni je danas stigla sejalica sa remonta i prosirivanja,taj deo sto ti hoces je napravio od dva U profila...
Imam Oltovu sejalicu 4 reda, ali bih hteo da je prosirim da bude 6 redi, ali na sklapanje zbog transporta, pa me zanima da li neko zna gde bih mogao da nadjem takav model grede kao na Olt-u samo manju da bih mogla da ulazi unutra.....?
A kako cu na tu armaturu od 6mm da okacim baterije, a da rade svoj posao...? Imas li mozda neke slike kako si to napravio?Neces to naci, nego uzmes cev ja mislim da je 90*90 i na ivicama navaris armaturu ja mislim da sam vario 6mm...