MOMOSARIC
Član
Biće na ove cijene sve bitno da se preživi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi je puno platio...
ako će ti šta pomoći da izmerim ja na mojoj OLT sejalici koliko je dugačka gornja poluga
Dukej,po meni ove baterije sa spoljašnje strane pravilnije stoje od unutrašnjih,izmeri donje nosače možda su oni različite dužineNe znam koliko bi mi vredio taj podatak, ali ako ti nije teško izmeri.
Ja sam upoređivao te gornje poluge sa Agrijine baterije i sa ove odžačke, čak sam im i mesta međusobno zamenio, ali bez efekta. Obe su iste dužine, razlikuju se maksimalno u par milimetara na osama šrafova koji prolaze kroz krajeve. A vidim da bi ove odžačke trebalo skratiti sigurno nekoliko cm da se baterije poravnaju. To znači da se razlikuju sami nosači setvenog aparata kod Agrije i kod Metalorada, ali ne znam koji od njih se razlikuje od originalnog Nodeta...
Dukej,po meni ove baterije sa spoljašnje strane pravilnije stoje od unutrašnjih,izmeri donje nosače možda su oni različite dužine
U svakom slučaju, ravnaću se po srednjim baterijama jer su one originalne na toj sejalici...