Da li je neko kupovao polovne pneumatske sejalice ali generalno remontovane? Koliko li je to kvalitetno uradjeno ili je samo površno i prefarbano? Vidim da ih ima često po oglasima. Npr u ovom oglasu stoji da se dobija garancija od godinu dana. Pazario bih neku nodet četvorednu...
http://www.kupujemprodajem.com/Nodet-Sejalice-7332456-oglas.htm?filter_id=33309673
Ja sam bio kod njega da vidim za sejalicu i naravno nisam pazario.
Covek ne radi kako treba i jos trazi pare unapred.Moze,cekam za sejalicu koliko ti dugo mozes da drzis prst u kljucaloj vodi,toliko te cekam.Grede i markiri su pravljeni,baterije su sa uskim crevima koje se kupuju u Smederevu ili okolini.Nisu temeljno ociscene za farbanje,a o kvalitetu necu da pisem,ko je bio,znace,a ko nije bio,nista nije ni propustio,jer sam upoznao decka koji je kupio,pokajao se posle 20kj.A sto se tice garancije,laze kao pas.Ja sam mu odneo u Curug nosace kopirnih tockova,dogovorili smo se da mu ja dam moje,on meni njegove i tonje to,Mesec i po dana sam ga cekao,odlazio u Curug,zvao ga (nije hteo da se javi).Nakon toga sam seo u kola,otisao kod njega,Nikog nije bilo kuci,usao sam u dvoriste,zatim u radionicu,trazio nosace,ali nisam ih nasao,a drugih delova na izvol'te.Zvao sam ga,rekaomu da do sutra ima vremena da mi ih donese u Pazovu,da me nista ne interesuje i da sam mu danas posetio radionicu,doneo mi ih je odmah to vece,jos se i izvinjava,kao,krivo mu je!Prevarant obican,a na jeziku krajnje poslovan covek!
Kupio sam nodetku sestorednu u fabrickom stanju i remontovao je sam (mesec i po dana je radio).
Sve sam na nju novo stavio,do poslednjeg srafa i sisica za podmazivanje,peskirao setvene aparate,a kutije plastificirao.Uzgred,pravio sam i transportna kolica za nju,jer ne mogu da je uvucem u ulicu,a ne znaci mi ni da je prepravljam da bude sklopiva,i dalje ne bi moglo.
Posle kupovine sam ulozio u nju jos 700e,ali ja sam tako hteo.Mada je mogla da ide jos podosta.