Dolovac
Član
nemogu da se setim gde sam cuo da u selu ima 2 baterije 200e po komadu,javim ti kad se setimJel zna neko gde ima da se kupe baterije za Nodet. . . nemogu nigde da nadje zvao sam sve moguce??? trebaju mi 2. . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemogu da se setim gde sam cuo da u selu ima 2 baterije 200e po komadu,javim ti kad se setimJel zna neko gde ima da se kupe baterije za Nodet. . . nemogu nigde da nadje zvao sam sve moguce??? trebaju mi 2. . .
Evo sad sam se cuo sa covekom opet mi kaze da moze da seje bez problema i da je ispravna i nije cena fiksa kaze prodaje je jer mu netreba,a ja sam odustao od kupovine pa cu vama poslati broj na pp ako ste zainteresovani?I nisam zainteresovan ako je to zadnja cena 1200e,za te novce masina kaci i sej,bez potrebe za sarafanjem i farbanjem samo treba znati naci.
Siroka mi trebaju. . .Uska ili siroka creva ?
Imas na polovne automobile u temi noda i bas iz Dolova.nemogu da se setim gde sam cuo da u selu ima 2 baterije 200e po komadu,javim ti kad se setim
Imas na polovne automobile u temi noda i bas iz Dolova.
Bio je jos jedan oglas neznam bas odakle je lik koji je prodavao cini mi se da je 120e bila cena po komadu ali nevidim vise taj ogl.
Neka hvala isao sam ja da vidim jednu za 1400e kaze gazda u odlicnom stanju,a kad sam otisao ono plac majke Bozije cak je i greda bila uz duz varena,nema nosaca koji nije varen,o piramidi i turbini da ne pricam kako je sve izvareno a gazda napao al ona sijeeee. Srecom nisam kupio,pa posle kao u pesmi "Dosla Olja i lepsa i bolja".Evo sad sam se cuo sa covekom opet mi kaze da moze da seje bez problema i da je ispravna i nije cena fiksa kaze prodaje je jer mu netreba,a ja sam odustao od kupovine pa cu vama poslati broj na pp ako ste zainteresovani?
Torpeda 75 sam prodao pre 6 god. i u setvi vozio sam ga 1 brzo, na vecem stepenu obrtaja kardana. Ne da je milina sejati s njim nego stvarno nemam reci. Traktor tezak da skoro ne oseca da ima pneumatsku sejalicu iza, obrtaji kardana visoki i traktor na kraju njive mozes ostaviti u leru a zrna ne ispadnu sa poloce ni kad je put toliko los da losiji ne moze biti.Kojom brzinom sejete Torpedom 7506 specijal nije adriatik...Ja do sada nisam imao masinu drugi mi sejali,e sad me zanima.Pitao sam jednog drugara kaze 3 beli zec ili 1 crni zec,da li i vi tom brzinom sejete?!
Neka hvala isao sam ja da vidim jednu za 1400e kaze gazda u odlicnom stanju,a kad sam otisao ono plac majke Bozije cak je i greda bila uz duz varena,nema nosaca koji nije varen,o piramidi i turbini da ne pricam kako je sve izvareno a gazda napao al ona sijeeee. Srecom nisam kupio,pa posle kao u pesmi "Dosla Olja i lepsa i bolja".
- - - - - - - - - -
Milance ima jedan kod mene u selu prodaje masinu i 2 baterije,sad sam mu poslao poruku pa cekam da mi odg. na fejsu.
- - - - - - - - - -
Ljudi a kojim se kljucem odvcu setvene ploce na OLT sejacici ?
Jeste imas paravo!Da nije četvorougaona rupa na ploči.
Nema zbog cega da popusta ulagac,on se kucne i sidje dole.Gledao sam kod nas na njivi kad covek menja ploce i koristio je 2 kljuca,jedan da popusti ulagac a drugi je koristio bas oko vratanaca. Neki dan gledam setveni aparat na faxu i onaj saraf sto drzi vratanca se rukom odvrne,a unutra samo ploca nalegla pa mi nije jasno sto je ovaj covek koristio kljuc...
Zbog čega se skida taj usmjerivač sjemena???A ovo sto je zasarafljeno imbusom je usmerivac semena koji se skida inace ?
063628141 Ovo je broj nekog Nese u Pojate pored samog auto puta Beograd Nis. Covek sigurno ima preko pedeset baterija koje stoje svud redom po placu. Vidim da se clanovi raspituju. Ne reklamiram hocu da pomognem. Ako neko misli da je reklama neka izbrise ovaj sadrzaj.Da dodam da su to baterije pneumatskih sejalica. Posto nisam bio zainteresovan nisam ni pitao za cenu