prnjavor3
Član
znam,i kod mene bez ulagača ne prolazi niti bi ja htjeo bez ulagača.A 1200e je povoljno i bez sanduka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve zavisi od stanja ,generalno remontovane nodetke su 2000 do 2500 hiljde evra .
Taman posla ovo je u pitanju 4 reda za 1200 e neki mi kazu da nekupujem da bolje kupim remontovanu ili iz uvoza za 2000-2500e kazu da cim je covek tolko ceni da to nesto nije uredu,a posto nemam dovoljno iskustva hteo sam da cujem savete iskusnijih?Branko jel u tu cenu do 2000e spadaju kontrola i jos 2 baterije ?
Moze i iz uvoza al' ako je iz Svajcarsku,ostale jok!!Taman posla ovo je u pitanju 4 reda za 1200 e neki mi kazu da nekupujem da bolje kupim remontovanu ili iz uvoza za 2000-2500e kazu da cim je covek tolko ceni da to nesto nije uredu,a posto nemam dovoljno iskustva hteo sam da cujem savete iskusnijih?
Toj iz uvoza za 2000e je potreban isti remont kao i ovoj za 1200e.Samo ako nije kriva i ako je kompletna uzimaj jer sa farbanjem i el kontrolom setve nemoze da te izadje 2000e,i imas sejalicu u tip top stanju.Taman posla ovo je u pitanju 4 reda za 1200 e neki mi kazu da nekupujem da bolje kupim remontovanu ili iz uvoza za 2000-2500e kazu da cim je covek tolko ceni da to nesto nije uredu,a posto nemam dovoljno iskustva hteo sam da cujem savete iskusnijih?