KishRobert
Prijatelj Foruma
A peugot ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je to ?A peugot ?
Па што би онда продавали пежоа?Kad bih nasao jos koju po ceni ove masine prodao bih ga bez razmisljanja i kad bih preprodao masine po trzisnoj ceni bilo bi za 207icu pezoa.
Sve cu napisati kad stigne kuci,nabavnu cenu,cenu transporta,ulog sto treba da se promeni i okaciti slike.Ta je bila1 dan u oglasima .jel pustio nesto od cene ili je bilo fiksno.U stvari nemoj nista ni odgovarati dok ti nestigne kuci.
Pogledajte creva za vazduh ako su busna onda nece da seje i obavezno kutije da nisu polupane pa da ne iscuri seme dok sejete.pozdrav ,naso sam sejacicu olt pneumatsku 4 reda za 1200e dal vredi to kupiti kaze covek da je sejo prosle godine sa njom i da nema nekog velikog ulaganja u nju ,pa dal to vredi pazarit?
Ako nećeš ti ja javi meni ja ću je uzet nek sam dalekopozdrav ,naso sam sejacicu olt pneumatsku 4 reda za 1200e dal vredi to kupiti kaze covek da je sejo prosle godine sa njom i da nema nekog velikog ulaganja u nju ,pa dal to vredi pazarit?
nije valjda to merilo pri kupovini sejalicePogledajte creva za vazduh ako su busna onda nece da seje i obavezno kutije da nisu polupane pa da ne iscuri seme dok sejete.
Sve zavisi od stanja ,generalno remontovane nodetke su 2000 do 2500 hiljde evra .branko 91 ako je po toj ceni svakako da vredi..