Upravo tako a mnogi to nikad neskidaju a kad im kojim slučajem kažeš još se i naljutesmeta u soji.na 10,15m seje lepo pa onda na 30 cm ne izbacuje seme jer se nakupi kod usmerivaca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako a mnogi to nikad neskidaju a kad im kojim slučajem kažeš još se i naljutesmeta u soji.na 10,15m seje lepo pa onda na 30 cm ne izbacuje seme jer se nakupi kod usmerivaca.
E bas tu.Ja sam prosle godine ugradio el.kontrolu.Na mojoj agriji nisam imao te usmerivace pa sam morao da ih kupim(plasticne),a na kantama koje sam dokupio,nodet ili olt,(duraluminijum).Sejao sam sa agrijom i bez njih lepo,mozda je moglo da se izmisli nesto drugo da drzi nosac senzora,ali neka bude original.Posejano oko 68kj kukuruza,12 kj suncokreta i 36 kj soje, i bio je odlican sklop.Imam ploce sa 120 rupa za soju i moram da skinem skidace semena iznad ploca da mi nebi skinuli seme.Da nije mozda tu kod vas kolega problem?
sta vi nazivate @skidac@ ? imate Brisac i Usmerivac.pitam da nebi doslo do nesporazuma
Nema,bar je nisam video da ima,a u transportu mora da se pazi.Drugar ima 8 rednu i kako je u njivi rasirena tako je i transportuje.Navodno olt sijačica 8 redi nema sklapanje , kako je to moguće i kako se to transportuje?
E može i takvi...vidim ovde sajt ,tako planiram da ih kontaktiram! Hvala@markosreta@dali mislis na ove zagrtace?
http://www.tanjiracakomerc.backabanat.com/images/10.jpg
Koju sejalicu imas ti?sta vi nazivate @skidac@ ? imate Brisac i Usmerivac.pitam da nebi doslo do nesporazuma
Na onoj slici gore na kojoj je usmerivac semena je cinimise majevica i apsolutno nesmeta za setvu soje jer ide ploca sa jednim redom rupa sto je na nodetki verovatno drugacije jer ide ploca sa dva reda rupa@nikola indjija@ Nodet 6 redi.trenutno nemam slike,ali uskoro pocinjem sa remontom pa cu slikat
Jel moze sa nodetkom da se seje soja sa jednim redom rupa?ne smeta ni na nodetki ko koristi ploče sa jednim redom sa dva smeta...
Može,imaju ploče sa 70 i sa 72 rupeJel moze sa nodetkom da se seje soja sa jednim redom rupa?