Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zetora u 4-tu i ožeži po gasu! A sejem pionire na 18-22cm zavisi od hibrida, tako da to što ti kažeš oko 40 cm je jako retko! Kakva god bila godina nemože na 40cm da ti rodi duplo veći klip nego meni na 20cm... Jedino ako seješ neke hibride koji su skloni da ou suši ostanu jalovi...Rale 83 je napisao(la):Koliko brzo se krecete sa nodetkama kada sejete kukuruz-suncokret I koje ploce koristite, ja teram ferdju 2 na 1400/1600 obrtaja motora sa plocama 18x3.5 i 16x5.5 . i zanimame koliko vam
precizna tabela . Ponekad mi seje redje a ponekad cesce narocito kad sejem kukuruz na 38 i 41 dal zavisi od tla-pripreme zemljista .
A ja moram da kažem da nisam zadovoljan jer se nisi predstavio! Lepo pročitaj pravila foruma i predstavi nam se pa da onda divanimo!radovanp je napisao(la):Pozdrav svim gazdama.Evo mojih iskustava sa sejalicamara 4 godine kupio sam remontovanu OLT sejalicu,ljudi vise mi je polomila štiftova nego sto je semena bacila,3 puta na njivu,sipaj seme,kreni 2 metra i evo je zvoni.Znam da su one najzastupljenije i to sigurno nije bez razloga,ali ja sam imao tu nesreću da naletim na jednu koja nije radila,sreća što je majstor davao garanciju tako da sam izvukao pare nazad.Posle toga kupim IMT 2 godine staru,neke modifikacije su bile već izvršene:urezane mazalice na kućištima i preradjeni markeri.Ako se pravilno ušeluju skidači seme baca 1/1 ,nema štiftova niti bilo kakvih plastičnih delova.moram kažem da sam za sada zadovoljan.
nadam se da si sada zadovoljan,ako treba jos nesto slobodno reci.mityoo je napisao(la):A ja moram da kažem da nisam zadovoljan jer se nisi predstavio! Lepo pročitaj pravila foruma i predstavi nam se pa da onda divanimo!radovanp je napisao(la):Pozdrav svim gazdama.Evo mojih iskustava sa sejalicamara 4 godine kupio sam remontovanu OLT sejalicu,ljudi vise mi je polomila štiftova nego sto je semena bacila,3 puta na njivu,sipaj seme,kreni 2 metra i evo je zvoni.Znam da su one najzastupljenije i to sigurno nije bez razloga,ali ja sam imao tu nesreću da naletim na jednu koja nije radila,sreća što je majstor davao garanciju tako da sam izvukao pare nazad.Posle toga kupim IMT 2 godine staru,neke modifikacije su bile već izvršene:urezane mazalice na kućištima i preradjeni markeri.Ako se pravilno ušeluju skidači seme baca 1/1 ,nema štiftova niti bilo kakvih plastičnih delova.moram kažem da sam za sada zadovoljan.
jesili merio koliki vakum pravi, na imt jel ti padaju lanci kardanski prenosnici jesuliti pravili problemaradovanp je napisao(la):Pozdrav svim gazdama.Evo mojih iskustava sa sejalicamara 4 godine kupio sam remontovanu OLT sejalicu,ljudi vise mi je polomila štiftova nego sto je semena bacila,3 puta na njivu,sipaj seme,kreni 2 metra i evo je zvoni.Znam da su one najzastupljenije i to sigurno nije bez razloga,ali ja sam imao tu nesreću da naletim na jednu koja nije radila,sreća što je majstor davao garanciju tako da sam izvukao pare nazad.Posle toga kupim IMT 2 godine staru,neke modifikacije su bile već izvršene:urezane mazalice na kućištima i preradjeni markeri.Ako se pravilno ušeluju skidači seme baca 1/1 ,nema štiftova niti bilo kakvih plastičnih delova.moram kažem da sam za sada zadovoljan.