Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idi na temu oglasiSoyacorn je napisao(la):Narode, treba mi jedna setvena jedinica-baterija za nodet sejalicu. Hocu da sejem soju na uže redove.
milan_spay je napisao(la):jednu imas pa ti fali jos jedna ili
Sješ 5 redi? Soja se seje sa 6-rednom....Soyacorn je napisao(la):milan_spay je napisao(la):jednu imas pa ti fali jos jedna ili
Imam četvororednu i hteo bih ubaciti još jednu bateriju, da imam tri reda u sredini izmedju točkova i po jedan sa strane.
kloki je napisao(la):ma sve je to ok
nema tu puno mudrolije
ali puca a nema lufta i čudi me da nepukne onaj štift
Pa ono jes, što kažeš...za soju je svejedno... da nije repe možda bi i ja razmišljao u tom pravcu, ali zbog nje inače izvrćem točkove, tako da....milos bota je napisao(la):sejane soje sa 5 ili 7 ili 9 redi se počelo kod nas praktikovati jer nemoraju da se šire predni i zadnji trap traktora kada se sije neparan broj redi
milos bota je napisao(la):sejane soje sa 5 ili 7 ili 9 redi se počelo kod nas praktikovati jer nemoraju da se šire predni i zadnji trap traktora kada se sije neparan broj redi