prnjavor3
Član
kod mene je polukružnog oblika sa blagim konusom,na kraju je širine 2cm(što je previše)i ide sve na uže.Dali bi moglo da se navari komad rebraste šipke i onda zbrusi u špic? kolika bi trebala da bude širina(debljina) raonika u dnu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pretpostavljam da sve moderne sejalice imaju diskove koji su sigurno oštri
pa zašto i ulagači nebi bili oštri
Moj rodjak navari 12mm rebrastu okrene je malo na kant ,znašda je ona malo pljosnata i nema nikakvog oštrenja.kod mene je polukružnog oblika sa blagim konusom,na kraju je širine 2cm(što je previše)i ide sve na uže.Dali bi moglo da se navari komad rebraste šipke i onda zbrusi u špic? kolika bi trebala da bude širina(debljina) raonika u dnu?
zombi
Na 131 strani ove teme miroslav k je postavio jedan mali video sa nekog predavanja kako se ponaša seme kada su tupi ulagači! Skroz zadnja poruka.
Ova slika gore je od "žitarice", mislim da nema veze sa ovom temom.
širok je 2cm i zaobljen pa je nezgodno za popunit,neznam kakva su nova jesu imalo oštrija otiću pogledat a i pogledaću na otpadima flah.ma sijem ja malo više od tebe ove godine oko 10h/a smanjio sam skupo sveNe znam sad neki tačan podatak ali je sigurno dobro kada je kanal na dnu širi od zrna tako da zrno ne može da zapne i ostane u vazduhu. Možeš zavariti komad rebraste šipke, nije to neki kvalitet ali bi moglo da posluži mada nema potrebe da to bude baš "špic", bolje je kada je dole zaobljeno, problem je samo što je kod tebe raonik dole možda preširok pa bi ga lako mogao suziti sa šipkom, izdržala bi sigurno jednu sezonu (ne znam koliko siješ, ja 4ha).