Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa kakvom elektrodom si to vario?
Imaš jednu u BNS-u i jednu u Alibunaru,prodaju se već duže vreme.moj šogor je koristi i zadovoljan meni lično se ne sviđa iz više razloga,skuplja za održavanje od nodetke, manji izbor rezervnih delova,ovih nodetkinih imaš malte ne u svakoj trafici.Loše radi ako nije dobro zaptivena.Prednost jeftina nabavka.Lično nisam radio sa njom ali jedne godine sam bio prinuđen da mi seje i nije bilo razlike između nodetke i bekerice.Kakvo imate iskustvo sa panonija beker sejalicama kakve su u radu i koje su joj mane a koje prednosti. Moj brat trazi da kupi. Hvala na odgovorima.
jel repariro sa pločama od gibnja ili nekakav obični materijalJa sam samo dao ideju kovaču, a kako su i čime su varili neznam. Sudeći po izgledu vara gusana elektroda nije sigurno što potvrđuje i cena od 600 din po komadu na kraju sezone 2011 god.