Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
komplet ceo ranik 50e po vrstiAl su jeftini,jel neko zna koliko dodju za Bekericu raonici ??
Video sam negde u ovoj rubrici sliku gumenih nagaznih tockova za oltovu sejalicu sto ih pravi firma iz Odzaka mislim. Kako li su se pokazali, da li je dovoljno samo zamenuti stare nosace nagaznih tockova i staviti ove sto imaju gumeni profilisani tocak ? Koja im je cena? Imali neko broj te firme iz Odzaka ili nekog drugog ko pravi takve tockove?
kod mene na svakom ćošku ako misliš na plastičnedrugari dali neko mozda zna gde mogu kupiti setvene ploce za olt sejalicu mehanicki?
Ako mislis na sanke one su na pijaci oko 40e po komadu.komplet ceo ranik 50e po vrsti
Kolega ovde ima malo i o tome a imas i google,pa skoro sve firme sto zastupaju olt imaju i delove za mehanicke sejalice.Malo google malo telefon i eto ti resenjadrugari dali neko mozda zna gde mogu kupiti setvene ploce za olt sejalicu mehanicki?
Metalorad Odžaci a broj telefona 025-5742-196, 063-8426-358 a što sa tiče cene zvao pre mesec dana bili 180evra po komadu izvrneš stare točkove sa nosačem i uvrneš sa gumenim točkom stim što ispred točka idu zagrtači i pritiskivač semena i vidu malog točkića.Inače sve ovo se nalazi na tom nosaču izjedna. Lepa cena.
Da vidimo ko sta nudi i da se sejalica spremi. Hvala kolege
Nista komplikovano,mozes i sam.da li zna neko ko moze da ugradi na novu majevicu hidro markire