Pneumatske sejalice za kukuruz

Interesuje me dali je neko iz delova sklapa kontrolu setve za pneum, sejalicu?

Vidim u temi o kombajnima da su ljudi to sami odradjivali,
Ako neko moze da mi kaze sta treba od delova?

Jaroslave pogledaj kajs koliko ti je nategnut,da se nije isteglio,mada kad se turbina zaleti to nije posle veliko opterecenje,ako je tu u redu onda plasticne zaptivace menjaj.Caure nemaju nikakve veze sa podizanjem semena,kad one propadnu crkavaju zupcanici.

Evo naso sam jednu u oglasima.

25s53sn.jpg
mcdy5i.jpg

Da li je ti prodaješ kada ti je poznata?
Koliko sam čuo nije isti kavalitet ove i Majevicine sejalice, bar tako kažu....

može li ko da uslika i pokaže gdje se nalaze te čaure pošto nemam knjigu od sijače, mislim na OLT sijačicu
Gde god da se nesto vrti ima caure,ali najbitnije su ti kod malog kardana gde ulazi u donje i gornje kuciste,na gornjem alumin.kucistu gde prolazi osovina,na nosacu ploce.Ja sam kod mene na OLT pneumatskoj ubacio mazalice kao na novoj AGRIJI i nema problema sa tim vec par god.

hvala pregledaću je komplet i da sam miran to obično i redim sa polovnim strojevima kad kupim odradim komplet remont i miran sam sada se raspitujem da znam šta je naj bitnije još jednom hvala

Moze,ali ga nema.Moze na bilo koju sejalicu to da se namontira ali to nije ova tema.

Spajki kakva je Majevicina kontrola setve? Prati zrno ili samo plocu? Da je skupa to znam ali je nisam video pa zato pitam...

Imas pasivni i aktivni, pasivni uglavnom razgura ispred sebe a aktivni su ili kao disk od tanjirace ili kao zvezda koja se okrece i baca sa strana.

Pasivni
K,27ac06a6-232b-4067-a8ec-0836c2772c02_3.jpg

trashwheel_12in.jpg

Aktivni
2967-036.JPG

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh