Pneumatske sejalice za kukuruz

Nema potrebe da se na ovu sejalicu ugrade aktivni sklanjaci biljnih ostataka, jer ovo nije sejalica za direknu setvu. I sa ovom sejalicom nije moguce uraditi direknu setvu.

Mogla bi ako joj okačite nekoliko balona sa vodom na svaku bateriju da iste budu teže jer ako okačite tegove ići će duboko,čak do Kine.

Jedan moj drugar ima ovakvu sejalicu i nema potrebe da se kaci nista na nju baterije su preteske nas dvoje jedva podignemo bateriju moze komotno da radi direktnu setvu sa malim doradjivanjem i promenama.

Dragane nisam nikada video peskovito zemljište jer živim u drugoj galaksiji far,far away a ne u zemlji Srbiji.Forum pratim sa Meseca a zemlju radim kod trećeg skretanja levo prema Mlečnom Putu.

Tu je Duško Dugouško uzeo u zakup na 99 godina jer ja nisam hteo pošto je tamo sam pesak pa se ne isplati sejati sem ako nije apstraktan pristup.

Može da rodi ako mineralno đubrivo ofarbamo četkicom za vodene bojice sa dlakom od sibirskog miša dvogodca i onda tim đubrivom posolimo pesak pa onda posadimo limun ili na vrbi grožđe.

Tu je Duško Dugouško uzeo u zakup na 99 godina jer ja nisam hteo pošto je tamo sam pesak pa se ne isplati sejati sem ako nije apstraktan pristup.
Daa stvarno! Pa kako bi inace Dusko Dugousko kopao rupe u cernozemu da pobegne od Elmera Daveza... A apstraktan pristup je imao i Sima Kosmos iz dalekog svemira prema svojim raketama kad je hteo da se lansira u orbitu,pa se desilo da je.....

A šta se ti pa Marko razumedeš u savremene sejalice sa aktivnim sklanjačima biljnih ostataka na kardanski pogon?
Imamo zato mudre ljude koji pohađaju škole za to.

Ne razumem sta se ovde segacite , ako je neko nesto ovde pogresio vi odma da mu se smejete. I ako je pogresio, treba objasniti coveku. Ja se vama ne smejem kad vi ne razmete koliko kosat jedna polovna sejalica u inonstranstvo.

Nazad
Vrh