Srdjan Žorž
Član
Znase ko nudi skupe sejalice iz uvoza(svajcarske).Poznata mi ova sejalica iz oglasa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znase ko nudi skupe sejalice iz uvoza(svajcarske).Poznata mi ova sejalica iz oglasa.
Ima potrebe da se ugradi ako se radi mulch till,a mozda bi se i mogla iskoristiti na peskovitim zemljistima kao No till sejalica.Nema potrebe da se na ovu sejalicu ugrade aktivni sklanjaci biljnih ostataka, jer ovo nije sejalica za direknu setvu. I sa ovom sejalicom nije moguce uraditi direknu setvu.
Daa stvarno! Pa kako bi inace Dusko Dugousko kopao rupe u cernozemu da pobegne od Elmera Daveza... A apstraktan pristup je imao i Sima Kosmos iz dalekog svemira prema svojim raketama kad je hteo da se lansira u orbitu,pa se desilo da je.....Tu je Duško Dugouško uzeo u zakup na 99 godina jer ja nisam hteo pošto je tamo sam pesak pa se ne isplati sejati sem ako nije apstraktan pristup.