MOMOSARIC
Član
Navari ,da ujedno povećaš raonike po dubini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa majom sam zadovoljan,da kucnem u drvo ,još ne znam šta ima u njoj .Kad sam je kupovao ,doneli smo je u dve autoprikolice ,a serviser je došao da je namontira.Juče uplaćena četvororedna Maja, treba da stigne za dve nedelje. Pitanje za Kiraja, da li je zadovoljan sa majom?
Ja sam sejao sa tim pločama od 120 rupa u dva reda i mogu ti reći da nije baš dobro, nekako jedan red rupa nehvata dobro seme.Uzmi ti ploče sa jednim redom rupa (100 rupa)i taj peti lančanik.A šta ti je zapravo taj peti lančanik?Tj koliko ti imaš lančanika na "menjaču".Da li je neko sejao soju sa majom a da su ploče sa duplim rupama kao za nodetku? Ovaj u Majevici mi rekao da ne preporučuje a da je čuo da ljudi stavljaju te ploče i seju i rekao mi da uzmem 5 lančanik za soju.
274.000 to je sa popustom
Tako mi je rekao ovaj što radi prodaju u Majevici valjda ima 4 lancanika za štelovanje setve, a za soju se ubacuje peti.Ja sam sejao sa tim pločama od 120 rupa u dva reda i mogu ti reći da nije baš dobro, nekako jedan red rupa nehvata dobro seme.Uzmi ti ploče sa jednim redom rupa (100 rupa)i taj peti lančanik.A šta ti je zapravo taj peti lančanik?Tj koliko ti imaš lančanika na "menjaču".
Ima dve vrste sejalica. Lara koja je jeftinija i ona je 285.000 + pdv i Maja 520.000 + pdv. A posto ima neka subvencija od 20 % krajnja cena za ovu maju od 4 reda je 500.000 dinKakve su to cene?
@ Zoran Lok napisa da je 500 000.
Sta bi sa ovim projektom?Moj drugar je počeo da pravi pneumatsku sejalicu. Ako nekog zanima slikaću i okačiti. Oduševile su me ideje i materijal od kog se sve to sklapa.