Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
North ARMY, tog što si zvao je iz Stare Pazove, i bavi se trgovinom a i proizvodnjiom delova, ali isto tako i njegov prvi komšija tel 022/312-743, mada koliko znam ni jedan od njih nepravi te ploče.
Tog sto sam zvao ima ploce,a ujutro zovem i komsiju pa ako se pogodimo kupujem odmah sutra,a ako ne onda narucujem iz Beceja ne ceka mi se vise jer nece biti jeftinije kasnije.Zao mi sto nisam zimus trazio.
Prevoz je moj, mašina je u Bačkoj Palanci u fabrici, naću neki tamić pa ću prevesti.
A pitanje za Dragana82, trebaće mi kasnije neki kembridž valjak od 3 metra? Za koje pare se može nabaviti
Videću sa ovima što imaju tamiće ako nisu preskupi sa njima ću.
Prošle godine mi je čovek sa Tamom 5000 prevezao krunjač cakovec 120 km za 100 eur, ovo bi trebalo da bude jeftinije od toga.
---------- Poruka napisana u 23:46 ---------- Prethodna poruka je at 23:45 ----------
Da li je neko sejao soju sa majom a da su ploče sa duplim rupama kao za nodetku? Ovaj u Majevici mi rekao da ne preporučuje a da je čuo da ljudi stavljaju te ploče i seju i rekao mi da uzmem 5 lančanik za soju.
Vozio sam moj dzip i vuko prikolicu sa RD. Iso sam Jagodina-Paracin - Zajecar -Bor -Negotin-Kladovo . I tamo nemas nigde autoputa. Ako zelis postavicu neku sliku iz tog kraja Srbije
Idi u Rumu na pijac i kupi druge . Nemoj da se navikavas da krparis stvari . Nisu skupi. Kupio sam ja pre 7god. Ne mogu tacno da se setim koliko sam ih platio.
Ne moj se saliti. Kupi na pijac i zameni sam . Nisu raonici mnogo skupi , a usput se lako menjaju. Nodet sejalica i ovako jedva ulazi u zemlju , a kamoli sa taj tvoj krpez.